Unelmakuva

Tutkimusmatka kehosi kauneuteen valokuvaten
Jazminen Unelmakuva on taideterapeuttinen tutkimusmatka oman kehon kauneimpiin kohtiin. 
Vaikka keho voi toisinaan tuntua vieraalta, aina voi löytää joitain kohtia kehosta, joista voi olla onnellinen. – Ja vähintäänkin voi olla onnellinen siitä, kun uskaltaa tutkia omaa kehoaan kameran linssin kautta!​​​​​​​
Pyrin luomaan valokuvaukseen mahdollisimman turvallisen tilan, jotta voisit olla oma itsesi aidoimmillaan. 
Kuvaukset voidaan järjestää studiossa tai muussa sopivassa tilassa
Jazminen valokuvausstudiot sijaitsevat Tampereella ja Helsingissä. Tampereen studio sijaitsee rauhallisessa kiinteistössä Tampereen Nekalassa, ja Helsingin studio Kalliossa osoitteessa Helsinginkatu 22. 
Tilat eivät ole esteettömiä, mutta kuvaukset voidaan järjestää sovittaessa myös muissa tiloissa. – Mahdollisista matkakustannuksista veloitan sopimuksen mukaan.
Studioni on turvallinen riippumatta sukupuolen ilmaisusta tai seksuaalisuuden määrittelystäsi. ​​​​​​​
Kuvauksessa voit olla arki- tai juhlavaatteissa, tai kuvaus voi olla alaston- tai boudoir-tyylistä kuvausta. Voimme suunnitella kuvat vain itseäsi varten tai rakkaasi katseltavaksi, ja rakentaa kuviin seksuaalista jännitettä.
Voit tulla kuvauksiin myös rakkaasi kanssa yhdessä. –Yhteinen kuvausmatka voi parhaimmillaan vahvistaa ja syventää luottamusta ja lisätä ymmärrystä toisianne kohtaan! 
Kuvauspaketit:
Oodi: 560 €
Oodi-kuvauspaketti sisältää ennakkosuunnittelun, 90 minuuttia kuvausaikaa studiossa sekä kolmen yhdessä valitun kuvan käsittelyn ja toimituksen digitaalisena sekä yhden kuvan toimituksen huippulaatuisena FineArt-pigmenttivedoksena (max 20x30 cm koossa). ​​​​​​​ ​​​​​​​
Sinfonia: 1 490 €
Sinfonia-kuvauspaketti sisältää ennakkosuunnittelun, kuvauspäivän studiossa sekä kaikkien onnistuneiden kuvien käsittelyn ja toimituksen digitaalisena (max 50 kuvaa). Pakettiin sisältyy myös viisi (5) FineArt-pigmenttivedosta valitsemistasi kuvista (max 20x30 cm koossa).
Lisäkuvien muokkaus ja toimitus digitaalisena 69 €/kuva, tai kymmenen kuvan pakettina 590 €.
Lisäkuvien toimittaminen vedostettuina tuotteina onnistuu erillisen sopimuksen mukaan. Tuotteiden hinta vaihtelee kuvan koon, paperilaadun ja mahdollisen pohjustuksen / kehystyksen mukaan. 
Voit tilata FineArt-vedoksille erikseen myös kuvien pohjustuksen tai kehystyksen. Kuviin voidaan lisätä myös paspartuuri, jolloin kuvista saa näyttävän kokoisen taulun.
Kuvista voidaan valmistaa myös kuvakirja.
Kysy lisätietoja kuvauksista ja kuvatuotteista ottamalla yhteyttä puhelimitse: 041 502 3651 tai sivun alla olevalla lomakkeella.  ​​​​​
Kuvausten järjestämisestä:
1. päivä: Suunnittelu
Tapaamme etänä tai kasvotusten, jotta voimme tutustua toisiimme ja keskustella toiveistasi; Millaiset tunnelmat, värimaailmat ja teemat sopisivat kuviisi, ja millaisen tarinan haluat kertoa itsestäsi kuvan katsojalle – oli katsoja vain sinä itse tai myös joku läheisesi, tai vaikka suurempi yleisö.
Tämän jälkeen varaamme kuvauspäivän, kuvauspaikan (studio tai muu tila), sekä mahdollisen meikkaajan. Voimme suunnitella myös kuvaukseen sopivia asusteita.
2. päivä: Kuvauspäivä
Kuvauspäivänä rakennamme unelmiesi mielikuvat valokuviksi! Ohjaan sinua koko kuvausten ajan niin, että voit vain nauttia päivästäsi huomion keskipisteenä.
Jos olemme sopineet ammattimeikkaajan palvelun, saat rentoutua aluksi hänen käsissään. Meikkaajan tavoitteena on antaa sinulle itsevarma olo ja huolehtia, että tunnet olosi luontevaksi ja itsesi näköiseksi. 
Siirrymme meikkauksen ja pukeutumisen jälkeen kuvausstudioon. Opastan kuvausten aikana sinua asennoissa niin, että löytäisin sinusta parhaat puolesi kuviin. Voimme pyrkiä tekemään joko mahdollisimman monia kuvia, tai voimme keskittyä vain muutaman asennon hiomiseen, jos toiveenasi on saada esimerkiksi yksi valokuvataulu itsestäsi.
Kuvaan sinua eri asennoissa, eri valaistuksessa, sekä eri asuissa ja asusteissa, joita olemme suunnitelleet. Tässä vaiheessa annan myös intuitioni johdattaa, jos jokin visio alkaa vasta hahmottumaan.
Varaan kuvauksiin virkistävää juotavaa ja pientä purtavaa, sekä riittävästi aikaa, jotta saat rauhassa etsiä luontevaa oloa kuviin. Kuvauksen kohteena oleminen vaatii usein intensiivistä keskittymistä, joten kuvaushetki on hyvä pitää mahdollisimman lyhyenä. – Yleensä parhaat kuvat syntyvätkin juuri ensimmäisen tunnin aikana, ja maksimissaan kuvauksiin kannattaa käyttää kolme tuntia, koska sen jälkeen on vaikea enää keskittyä hyviin kuviin.
Tunnin aikana on yleensä mahdollista kuvata noin 30 kuvaa eri asennoissa, joten kuvauspäivän aikana voi saada parhaimmillaan 60–100 onnistunutta kuvaa.
3. päivä: Kuvien käsittely
Kuvien käsittely on yhtä oleellinen työvaihe kuin itse valokuvaus. Tässä työvaiheessa muotoilen rajausten ja värimuokkausten avulla ’raakakuvasta’ esille sen taianomaisen hehkun, joka saa katsojan pysähtymään kuvan äärelle!
Haluan antaa itselleni muutaman päivän aikaa kuvauspäivän jälkeen hahmotella kuvia mielessäni ennen kuin siirryn kuvien muokkaukseen.
4. päivä: Kuvien arviointi ja tuotetilaukset
Järjestän kuvien arvioinnin mieluiten kasvotusten, jotta saat nähdä kuvat hyvälaatuisina vedoksina paperilla. Tämä tuo kuvien sävyt esiin huomattavasti tarkemmin kuin tietokoneen näytöt yleensä.
Voit halutessasi tilata kuvista valokuvatauluja tai kirjan, jotka valmistetaan parhaalla mahdollisella tekniikalla.
5. päivä: Kuvien toimitus
Kuvatuotteiden valmistaminen ja toimitus vie tavallisesti 7–14 päivää.
Laskutus
Laskussa on tavallisesti 14 päivän maksuaika. Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.
Soita ja kysy lisää numerosta 041 502 3651, tai ota yhteyttä lomakkeella:
Lähetä
Kiitos! Vastaamme pian!
Kuvia portfoliostani: