The Art of Wellness

Sielun Muotokuvat
Piilotajunnan terapeuttisia piirroksia
”The nightmare of materialism, which has turned the life of the universe into an evil, useless game, is not yet past; it holds the awakening soul still in its grip.”, Wassily Kandinsky, Concerning the Spiritual in Art (1911).
Susa Tyrniluoto | kuvataiteilija, valokuvaaja, perinnelääkinnän harjoittaja 
Olen piirtänyt meditaation aikana nousseita mielikuvia asiakkaista, joista olen tiennyt ainoastaan heidän etunimensä. Kuvien kohteena olevat ovat kertoneet kuitenkin, että piirustukset ovat koskettaneet ja kuvanneet heidän elämäänsä hämmästyttävän osuvasti.
Sielun Muotokuva -piirrokset haastavat materialistista maailmankuvaa, koska informaation ei ole uskottu voivan siirtyä telepaattisesti. – Onko olemassa siis kollektiivinen tietoisuus, johon voimme saada kosketuksen herkkien aistien kautta? Onko tietoisuus syntynyt idealistisen käsityksen mukaan ennen materiaa? Onko kaikella materialla tietoisuus, kuten panpsykistisessä metafysiikassa ajatellaan? 
Mystiset kokemukset eivät ole uutta kuvataiteen kentällä. Esoteerisilla, okkultistisilla ja spirituaalisilla liikkeillä on ollut merkittävä vaikutus myös monien taidesuuntausten syntyyn. Esimerkiksi abstraktin taiteen edelläkävijä, Hilma af Klint, kertoi saaneensa teoksiinsa spiritististä ohjausta. Nina Kokkinen on nostanut Salatun tiedon tie -näyttelyssä esille myös esimerkiksi Akseli Gallen-Kallelan, Hugo Simbergin ja Helene Schjerfbeckin teoksia esimerkkeinä esoteeristen liikkeiden vaikutuksesta taiteilijoihin.
Voit tilata piirustuksen ottamalla yhteyttä joko puhelimitse (p. 041 502 3651), sähköpostitse, tai sivun alhaalla olevalla lomakkeella. Voit ostaa palvelun myös lahjaksi.​​​​​​​
Sielun Muotokuva -piirustus / maalaus
290 €
Hinta sisältää 10 %:n arvonlisäveron (taide-esineiden myyntiin sovellettavan ALV-kannan mukaan).
Tarvitsen kuvan piirtämiseen ja maalaamiseen maksajan yhteystiedot (jos eri kuin piirtämisen kohde), sekä piirtämisen kohteen nimen ja suostumuksen.
Piirros jää ainoastaan sinun käyttöösi. En julkaise piirroksia tai maalauksia, ellet anna siihen erillistä lupaa.
Lisätietoa kuvataiteilijan työstäni löytyy sivuiltani tyrniluoto.fi. Piirroksista on ollut näyttely Tampereen Vanhassa kirkossa 2024 tammi-helmikuun ajan. 
Esimerkkikuvia:
Minulla on ollut seuraavia kuvia piirtäessä tiedossani ainoastaan henkilöiden etunimi.
Edellisen suhteen varjo
Piirtäessäni kuvaa Anulle, mieleeni nousi kuva ihmisestä, jonka kasvoja puristetaan väkivaltaisesti. 
Lähetin kuvan hänelle, jonka jälkeen hän kertoi eronneensa suhteesta, jonka toinen osapuoli oli ollut agressiivinen. Anu kertoi suhde oli tuntunut hänestä juurikin niin tukahduttavalta, miltä kuva näyttää.
Irti ikävästä suhteesta
Piirtäessäni kuvaa Even tilanteesta, mieleeni nousi hahmo, joka tuntui kirkuvan.
Kuulin kuvan lähettämisen jälkeen, että Evellä oli suhde päättynyt, minkä vuoksi piirros oli kuvannut hänen tilannettaan kouriintuntuvasti. Eve kertoi myös, että hänellä oli ollut samana aamuna kurkku kipeä, joten kuva tuntui koskettavalta siksikin. Sain kuulla myös, että sininen väri oli ollut lapsuudesta saakka hänen lempivärinsä!
Yksinäisyydestä
Piirtäessäni kuvaa Vuokon tilanteesta, mieleeni nousi hahmo, joka katseli koiraa etäältä. Hahmo tuntui tilanteen tapahtumien suhteen hieman ulkopuoliselta.
Kuulin kuvan lähettämisen jälkeen, että Vuokko oli kokenut itsensä avioliitossaan yksinäiseksi. Hän oli myös haaveillut koirasta jo pidemmän aikaa
Vatsakramppeja
Piirtäessäni kuvaa Marjaanan tilanteesta, minulle tuli vahva tunne vatsan alueen kivuista. – Kuin kivi olisi ollut vatsassa.
Annettuani piirroksen kuulin, että Marjaana oli kärsinyt jo vuosien ajan vatsakivuista.
Oikeudenkäynti
Piirtäessäni kuvaa Merjan tilanteesta, minulle nousi mieleeni hyvin kiperä tilanne, joka muistutti labyrinttia. Kuvaan tuntui ilmestyvän ihminen, joka kulkee tulimeren läpi, ja kuvaan ilmestyi myös yhteen puristetut nyrkit.
Kuvan annettuani, kuulin Merjan joutuneen vaikeaan oikeuskäsittelyyn, jossa hänen lastaan uhkasi huostaanotto.

Arjen raskas paino
Piirtäessäni kuvaa Henrikille, tunsin lapaluiden välissä painon ja kramppien tunnetta. Mieleeni nousi kuva ihmisestä, joka on lyyhistynyt raskaan painon alle. 
Annettuani kuvan Henrikille, hän kertoi kuvanneeni hänen tuntemuksiaan täydellisesti!
Lähetä
Kiitos! Vastaamme pian!