Sielun Muotokuva
Piilotajunnan terapeuttisia piirroksia
Susa Tyrniluoto | kuvataiteilija, valokuvaaja, perinnelääkinnän harjoittaja 
Olen piirtänyt meditaation aikana nousseita mielikuvia ihmisistä, joista olen tiennyt ainoastaan heidän etunimensä. Kuvien kohteena olevat ovat kertoneet, että piirustukset ovat koskettaneet ja kuvanneet heidän elämäänsä hämmentävän paljon, joten haluan tarjota piirtämistä nyt terapeuttisena Sielun Muotokuvaus -nimisenä palveluna.
Sielun Muotokuva -piirrokset haastavat tieteen rajoja, koska informaation ei ole uskottu voivan siirtyä telepaattisesti. Kuvien piirtämisen myötä olen saanut kuitenkin kuulla, että kuvat ovat kertoneet saajan elämästä koskettavia asioita. Esittelen alempana muutamia piirroksiani tarkemmin.
Kuvat haastavat kysymään, mitä tietoisuus on! – Onko olemassa kollektiivinen tietoisuus, johon voimme saada kosketuksen herkkien aistien kautta? Onko tietoisuus syntynyt idealistisen käsityksen mukaan ennen materiaa? Onko kaikella materialla tietoisuus, kuten panpsykistisessä metafysiikassa ajatellaan? 
Sielun Muotokuva -piirustus / maalaus
290 €
Hinta sisältää 10 %:n arvonlisäveron (taide-esineiden myyntiin sovellettavan ALV-kannan mukaan).
Voit tilata piirustuksen ottamalla yhteyttä joko puhelimitse (p. 041 502 3651), sähköpostitse, tai sivun alhaalla olevalla lomakkeella. Voit ostaa palvelun myös lahjaksi.​​​​​​​
Tarvitsen kuvan piirtämiseen ja maalaamiseen maksajan yhteystiedot (jos eri kuin piirtämisen kohde), sekä piirtämisen kohteen nimen ja suostumuksen.
Piirros jää ainoastaan sinun käyttöösi. En julkaise piirroksia tai maalauksia, ellet anna siihen erillistä lupaa.
Lisätietoa kuvataiteilijan työstäni löytyy sivuiltani tyrniluoto.fi. Piirroksista on parhaillaan näyttely Tampereen Vanhassa kirkossa
Esimerkkikuvia:
Minulla on ollut seuraavia kuvia piirtäessä tiedossani ainoastaan henkilöiden etunimi.
Edellisen suhteen varjo
Piirtäessäni kuvaa Anulle, mieleeni nousi kuva ihmisestä, jonka kasvoja puristetaan väkivaltaisesti. 
Lähetin kuvan hänelle, jonka jälkeen hän kertoi eronneensa suhteesta, jonka toinen osapuoli oli ollut agressiivinen. Anu kertoi suhde oli tuntunut hänestä juurikin niin tukahduttavalta, miltä kuva näyttää.
Irti ikävästä suhteesta
Piirtäessäni kuvaa Even tilanteesta, mieleeni nousi hahmo, joka tuntui kirkuvan.
Kuulin kuvan lähettämisen jälkeen, että Evellä oli suhde päättynyt, minkä vuoksi piirros oli kuvannut hänen tilannettaan kouriintuntuvasti. Eve kertoi myös, että hänellä oli ollut samana aamuna kurkku kipeä, joten kuva tuntui koskettavalta siksikin. Sain kuulla myös, että sininen väri oli ollut lapsuudesta saakka hänen lempivärinsä!
Yksinäisyydestä
Piirtäessäni kuvaa Vuokon tilanteesta, mieleeni nousi hahmo, joka katseli koiraa etäältä. Hahmo tuntui tilanteen tapahtumien suhteen hieman ulkopuoliselta.
Kuulin kuvan lähettämisen jälkeen, että Vuokko oli kokenut itsensä avioliitossaan yksinäiseksi. Hän oli myös haaveillut koirasta jo pidemmän aikaa
Vatsakramppeja
Piirtäessäni kuvaa Marjaanan tilanteesta, minulle tuli vahva tunne vatsan alueen kivuista. – Kuin kivi olisi ollut vatsassa.
Annettuani piirroksen kuulin, että Marjaana oli kärsinyt jo vuosien ajan vatsakivuista.
Oikeudenkäynti
Piirtäessäni kuvaa Merjan tilanteesta, minulle nousi mieleeni hyvin kiperä tilanne, joka muistutti labyrinttia. Kuvaan tuntui ilmestyvän ihminen, joka kulkee tulimeren läpi, ja kuvaan ilmestyi myös yhteen puristetut nyrkit.
Kuvan annettuani, kuulin Merjan joutuneen vaikeaan oikeuskäsittelyyn, jossa hänen lastaan uhkasi huostaanotto.

Arjen raskas paino
Piirtäessäni kuvaa Henrikille, tunsin lapaluiden välissä painon ja kramppien tunnetta. Mieleeni nousi kuva ihmisestä, joka on lyyhistynyt raskaan painon alle. 
Annettuani kuvan Henrikille, hän kertoi kuvanneeni hänen tuntemuksiaan täydellisesti!
Lähetä
Kiitos! Vastaamme pian!
Back to Top