TILAUSEHDOT
1. Määritelmät:
Palvelut: Jazmine (yritystunnus: 1943569-6. Myöhemmin tekstissä Yritys) tarjoaa hyvinvointipalveluita, kuten hierontahoitoja sekä taideterapeuttista ohjausta. 
Asiakas: Henkilö, joka varaa tai ostaa palveluita Yritykseltä.
2. Tilauksen tekeminen:
Palveluiden varaus voidaan tehdä Yrityksen verkkosivujen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse, tai muulla viestimellä, jota yritys käyttää.
Varausvahvistus lähetetään asiakkaalle sähköpostitse tai tekstiviestillä, tai viestinä muussa viestipalvelussa, jota Asiakas on käyttänyt ottaessaan yhteyttä palveluntarjoajaan.
3. Hinnat:
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Mahdolliset alennukset tai tarjoukset ilmoitetaan erikseen.
4. Maksuehdot:
Maksu suoritetaan palvelun yhteydessä paikan päällä tai ennakkoon verkkomaksuna.
Laskutus on mahdollista sopimuksen mukaan.
5. Tyytyväisyystakuu
Yritys tarjoaa hierontahoitoihin tyytyväisyystakuun. Mikäli Asiakas ei koe saaneensa hoidosta lainkaan helpotusta tai apua, tyytymättömyys on ilmoitettava hoitokäynnin aikana henkilökohtaisesti. Yritys palauttaa tällöin ennakkoon maksetun summan tai jättää veloittamatta hoidon.
Hyvityksen voi saada maksimissaan yhdestä 90 minuutin hoidosta ja vain yhden kerran per asiakas.
6. Palautus- ja peruutusehdot:
Palveluiden siirto tai peruutus on tehtävä vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa. 
Jos palvelu perutaan alle 24 tunnin aikana ennen varattua aikaa, yritys veloittaa 50 % palvelun hinnasta sekä mahdolliset laskutuksen kulut.
Jos asiakas ei saavu paikalle eikä ole peruuttanut aikaansa, veloitetaan koko palvelun hinta sekä mahdolliset laskutuksen kulut.
7. Vastuunrajoitus:
Yritys ei ole vastuussa mahdollisista vahingoista, jotka johtuvat palvelun ulkopuolisista tekijöistä tai asiakkaan omasta toiminnasta.
8. Tietosuoja:
Yritys käsittelee asiakastietoja luottamuksellisesti ja noudattaen voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä. Yksityiskohtaiset tiedot tietojen käsittelystä löytyvät tietosuojaselosteestamme.
9. Riitojen ratkaisu:
Mahdolliset erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Jos sopuun ei päästä, riidat voidaan käsitellä Pirkanmaan sovittelutoimistossa, tai Pirkanmaan käräjäoikeudessa.
10. Ehtojen muuttaminen:
Yritys varaa oikeuden muuttaa näitä tilausehtoja. Muutoksista ilmoitetaan Yrityksen verkkosivuilla ja sähköpostitse asiakkaille, mikäli muutos vaikuttaa jo tehtyihin varauksiin.
11. Yhteystiedot:
Kaikkiin tilausehtoihin liittyviin kysymyksiin ja palautteisiin voi olla yhteydessä asiakaspalveluun: 
studio @ jazmine.fi
Puh. +358–(0)41 502 3651