Taiteellisen työskentelyn ohjaus
Jazmine tarjoaa hyvinvointia ja luovuutta tukevien taiteellisten harjoitusten ohjausta Tampereen keskustassa, osoitteessa Aleksanterinkatu 28 A. Tapaaminen voidaan järjestää myös asiakkaan tiloissa.
Taiteellisen työskentelyn tavoitteena on löytää luovia ratkaisuja haastaviin ja vaikeisiin kysymyksiin. Työskentely ei edellytä taiteellisia taitoja, koska tavoitteena ei ole luoda taideteosta, vaan keskittyä itse tekemisen prosessiin.
Työvälineinä voidaan käyttää piirtämistä, maalausta, muovailua tai valokuvaa. Alla on muutamia esimerkkejä harjoituksista. 
Kysy lisätietoja tai varaa aika numerosta 041 502 3651 (myös Whatsapp, iMessage tai Signal), tai ottamalla yhteyttä sivun alhaalla olevalla lomakkeella.
Taiteellisen työskentelyn ohjaus:
60 minuuttia: 95 €
Hinta sisältää 24 %:n arvonlisäveron sekä työskentelyssä tarvittavat materiaalit.
Unelmien Symboli
Unelmien Symboli on intuitiivista päätöksentekoa ja taideterapeuttista työskentelyä soveltava harjoitus, jonka tavoitteena on löytää itselle tärkein unelma.
Unelmia saattaa kertyä haaveisiin joskus liiaksikin, ja osa unelmista voi olla peräisin muualta kuin itseltä. Harjoitus antaa välineitä oman intuition kuunteluun. Valmistamme harjoituksessa myös pienen muistoesineen, joka voi auttaa vaikeinakin päivinä palauttamaan suuntavaiston kohti tärkeintä unelmaasi.
Ohjauksen kesto riippuu osallistujien määrästä.  Harjoitus sopii yhdellä kertaa maksimissaan 30:lle henkilölle.​​​​​​​
Palautetta Unelmien Symboli -harjoituksesta Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän järjestämässä kaupunkiretriitissä 1.–2.9.2023:
"Taideterapiaa odotin kovasti, eikä se tuottanut pettymystä. Pidin erityisesti siitä, miten viemällä sydämen päälle unelmiamme käytimme intuitiota. Se toimi. Susa veti hetken rauhallisesti ja ammattitaitoisesti ja ajattelen, että tästä voisivat hyötyä monet työyhteisöt. Rohkeasti vain kokeilemaan."
Tapahtumaa järjestänyt, Tampereen Aleksanterin lähikirkkoalueen vastuupappi, Riikka Mattila on luvannut antaa tarvittaessa ohjauksesta suosituksia.
Surunaamio
Surunaamio on kolmen tapaamisen työpaja, joka sopii yksilö- ja ryhmätyöhön. Valmistamme harjoituksessa naamion kuvaamaan tunteita, joita surun aikana haluaisi peittää.
Ensimmäisellä tapaamisella valmistamme naamion rungon, toisella käynnillä maalaamme naamion, ja kolmannelle viimeistelemme teoksen.
Voimme keskustella työskentelyn aikana surusta – tai, jos puhuminen tuntuu sillä hetkellä liian raskaalta, voimme puhua muista aiheista, tai vain kuunnella kaunista musiikkia.
Naamion valmistaminen ei edellytä mitään taitoja. Autan tarvittaessa sen työstämisessä ja maalaamisessa.
Työskentelyssä ei tarvitse keskittyä vain surun tunteiden käsittelyyn, vaan aiheena voi olla myös muut kipeät tunteet.
Osallistujat saavat tapaamisten päätteeksi valmistamassa naamion muistoksi.
Motivaatiokartta
Motivaatiokartta-harjoituksessa etsitään motivaatiota, joka syntyy luonnostaan ilman ponnistelua.
Filosofi Frank Martela kirjoittaa kirjassaan Tahdonvoiman käyttöohje (Tammi, 2013): ”Leikkivä lapsi ei tarvitse tahdonvoimaa leikin jatkamiseen, koska se on yksinkertaisesti vain niin kivaa!". – Motivaatio – toisin kuin tahdonvoima, ei vaadi ponnisteluja!
Ohjauksen kesto riippuu osallistujien määrästä.
Lähetä
Kiitos! Vastaamme pian!
Back to Top